Aktuellt

 • Byaktiviteter 2022

  VA-föreningens årsmöte hölls i Björn och Susannes trädgård 31 augusti.

  Byalaget med vänner ses och pratar om galoppbanan mm den 18e september kl 15.00 hos Aggers.

 • Årlig service på vattenanläggningen

  Onsdagen den 9/12 kommer service att utföras på vår vattenanläggning. Korta störningar i vattenleveransen kan därför förekomma mellan kl 13-16.

 • Service på vattenanläggningen

  Efter nattens pumphaveri kommer den tillfälligt monterade reservpumpen att bytas ut på förmiddagen idag. Vår serviceleverantör kommer att vara på plats mellan kl 9 och 10 för att byta pump och det kommer då att vara ett kortare avbrott i vattenleveransen igen. Efter arbetet finns risk för luft i ledningarna men det kommer att försvinna när vattenförbrukningen ökar under dagen.

 • Avbrott i vattenleveransen

  Uppdatering 07:00: Den trasiga pumpen är nu utbytt mot vår reservpump. Det kan förekomma en del luft i ledningarna men snart bör vi ha normalt tryck i ledningarna igen.
  Reservpumpen är emellertid inte så kraftig som den ordinarie. Vi kommer därför att byta pump igen, men det kommer då att ske i ett planerat avbrott som vi informerar om i förväg.

  06:30: Vi har för närvarande stopp i vattenleveransen pga en trasig pump i vårt vattenverk. Arbete med att byta pumpen pågår och vi hoppas ha vattnet åter innan klockan 08 idag.

 • Vattenläcka!

  Kl 17:00: Läckan reparerades vid lunchtid idag och sedan dess fungerar vattenförsörjningen normalt igen.

  Kl 08:00: Vi har en vattenläcka på Skabersjö bygata. Reparation kommer att ske under dagen och vattnet kommer då att stängas av under en tid, i en del av byn.

 • Nya inställningar för mailen @skabersjoby.se

  Flytten av våra mailkonton till ny server är nu genomförd och du behöver byta uppgifter enligt nedan för att din mail ska fungera.

  En av de viktigaste ändringarna är att de inkommande och utgående serverinställningarna i ditt mailprogram måste ändras:
  – Din nya inkommande mailserver är mail.simply.com
  – Din nya utgående mailserver är smtp.simply.com
  – Om din e-postklient är inställd med IMAP-prefix /sökväg, ta bort det här.
  – Användarnamn, lösenord och portar till e-post är samma som tidigare.

  Du når webmailen på https://webmail.simply.com där kan du logga in med samma uppgifter som tidigare.